Life Counseling

Als jij net zo in elkaar zit als ik, dan wil je het vast allemaal zelf kunnen en heb je weinig zin om hulp te vragen. Maar toch zit je met 1 of meer van deze ingewikkeldheden:

  • Je bent het zat dat je gedachten steeds weer in dezelfde kringetjes ronddraaien.
  • Je vrienden en familie lijken je niet voldoende te begrijpen.
  • Je weet dat je meer kunt, maar hoe dan?

Dan kun je in je eentje door blijven worstelen.

Of

Je kunt net zoals alle succesvolle en veerkrachtige mensen gebruik maken van hulp. Gun jezelf een frisse blik van professionele counselor met veel levenservaring. Gun jezelf deze kans om je focus te vinden en weer meer grip op je eigen leven te krijgen

 

Wat houdt het in?

Door middel van online 1-op-1 gesprekken gaan jij en ik samen op zoek naar wat voor jou belangrijk is. Tijdens de gesprekken krijg je ook regelmatig opdrachten die je kunnen helpen om op een andere manier naar jouw leven te kijken.

Persoonlijke update

Je weet best goed wat je belangrijk vindt en hoe je wilt leven. Toch komt de onzekerheid en twijfel soms weer op de voorgrond te staan. 

Na 2 sessies van een uur ben je weer voldoende gefocust om de juiste keuzes te maken in je leven.

€150

Grip op je leven strippenkaart

Je wilt graag meer ondersteuning om te kunnen bepalen wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken. Over een kortere periode intensief of juist verspreid over een langere tijd, dat bepaal je zelf. Zodat je juiste balans kunt vinden in je eigen leven.

Je krijgt 10 sessies van een uur die je kunt besteden in 1 jaar tijd.

€700

Voor jou op maat

Je weet niet waar je moet beginnen en wat je nodig hebt. Je hebt twijfels, levensvragen en/of complete verwarring. De intensiteit en de duur van de ondersteuning is afhankelijk van jouw behoefte en kan gaandeweg ook aangepast worden. 

€75 per sessie

Vind je het fijn om eerst eens rustig te kijken wat iLonk nu eigenlijk doet? Dan is het misschien wel iets voor jou om een keer aan te sluiten bij 1 van de gratis webinars van iLonk. Kijk hier voor de webinaragenda.

Wil je meer informatie of weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op met iLonk.  Je kunt ook een vrijblijvende afspraak inplannen om te horen wat iLonk voor je kan betekenen.

Maak een afspraak voor een kennismaking.

 

Niets voor jou?

Misschien herken je jezelf niet in mijn verhaal, maar moet je wel gelijk aan iemand anders denken. Gun je deze persoon de rust om gefocust juiste keuzes te kunnen maken? Geef hem/haar dan de Ik-gun-jou-bon voor een Persoonlijke update van iLonk t.v.w. €150,-*.

Bestel nu!

Wat zeggen anderen over iLonk?