Life Counseling

Je kunt net zoals alle succesvolle en veerkrachtige mensen gebruik maken van hulp.

Gun jezelf een frisse blik van professionele counselor met veel levenservaring. Krijg hulp bij levensvragen en jouw dertigersdilemma. Gun jezelf deze kans om:

  • de juiste keuzes te maken.
  • je te richten op wat je écht belangrijk vindt.
  • een betere balans te vinden tussen wat je zelf wilt en wat anderen van je verwachten.
Online life counseling voor hulp bij levensvragen
Ook Life Counseling gaat online door.

Wat houdt het in?

Door middel van online 1-op-1 gesprekken gaan jij en ik samen op zoek naar wat voor jou belangrijk is. Tijdens de gesprekken krijg je ook regelmatig opdrachten die je kunnen helpen om op een andere manier naar jouw leven te kijken.

Persoonlijke update

Je weet best goed wat je belangrijk vindt en hoe je wilt leven. Toch komt de onzekerheid en twijfel soms weer op de voorgrond te staan. 

Na 2 sessies van een uur ben je weer voldoende gefocust om de juiste keuzes te maken in je leven.

€150

Grip op je leven strippenkaart

Je wilt graag meer ondersteuning om te kunnen bepalen wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken. Over een kortere periode intensief of juist verspreid over een langere tijd, dat bepaal je zelf. Zodat je juiste balans kunt vinden in je eigen leven.

Je krijgt 10 sessies van een uur die je kunt besteden in 1 jaar tijd.

€700

Voor jou op maat

Je weet niet waar je moet beginnen en wat je nodig hebt. Je hebt twijfels, levensvragen en/of complete verwarring. De intensiteit en de duur van de ondersteuning is afhankelijk van jouw behoefte en kan gaandeweg ook aangepast worden. 

€75 per sessie

Wil je meer informatie of weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op met iLonk.  Je kunt ook een vrijblijvende kennismakingsafspraak inplannen om te horen wat iLonk voor je kan betekenen.

Wil je liever zelf aan de slag kijk dan naar de online training Zin in mijn werk.

Geef het door

Misschien herken je jezelf niet in mijn verhaal, maar moet je wel gelijk aan iemand anders denken. Gun je deze persoon de rust om gefocust juiste keuzes te kunnen maken? Geef hem/haar dan de Ik-gun-jou-bon voor een Persoonlijke update en geeft hem/haar hulp bij levensvragen van iLonk t.v.w. €150,-*.

life counseling voor hulp bij levensvragen

Wat zeggen anderen over iLonk?

Bedankt voor je inschrijving!