Incompany

In jouw organisatie werken veel Young professionals die jullie, als organisatie, willen ondersteunen het beste uit zichzelf te halen. Voor nu, maar ook zodat ze vitaal, veerkrachtig en duurzaam inzetbaar blijven in de toekomst. 

En nu zoek je hiervoor een deskundige trainer/spreker die een in het oog springende aanvulling is op de trainers/sprekers waar jullie al mee gewerkt hebben. Waarbij jullie Young professionals een spiegel voorgehouden wordt, zoals ze dat weinig meemaken. Om zo de juiste kennis, vaardigheden en inspiratie op te doen om duurzame inzetbaarheid te bereiken.

Diensten

Talks

Voor zowel grote als kleine groepen spreek ik over diverse thema’s. In mijn interactieve talks put ik regelmatig uit mijn bijzondere levenservaring. Mede hierdoor zijn deze talks ook zeker geschikt om in te zetten als motiovational speeches.

Workshops

In de workshops staat de vertaling van diverse thema’s naar de eigen werk- en leefsituatie centraal. Deelnemers krijgen tips en tools om ook na de workshop verder te werken aan het thema. De groepen kunnen tussen de 5 en 15 deelnemers bevatten.

Thema's

Veerkracht in onzekere tijden

Nu Corona op allerlei gebieden extra onzekerheden met zich meebrengt, vraagt het heel wat van ons om veerkrachtig te zijn en te blijven. Wat helpt dan om toch zo veerkrachtig mogelijk te zijn? Het antwoord hierop komt op verschillende manieren aan de orde.

Impact en purpose

We willen impact hebben. En we willen datgene doen wat er echt toe doet en van belangrijke waarde is. Dit vertalen we naar de praktijk. En helpen om je impact en purpose niet onder te laten sneeuwen door de waan van de dag.

Mentale weerbaarheid: omgaan met tegenslag

Wanneer we met tegenslag te maken krijgen zijn er verschillende manieren om hierop te reageren. Dit wordt beïnvloed door meerdere aspecten, zoals mindset en je netwerk. We bekijken welke aspecten een rol spelen en hoe je zelf hiermee aan de slag kunt gaan.

Waardevol werk

Wanneer we kunnen werken vanuit de waarden die we belangrijk vinden geeft ons werk meer voldoening. Daarom stellen we samen doelen die deze waarden nastreven. En we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat morele stress onze waarden niet ondermijnen.

Werken met iLonk

De dienstverlening van iLonk kan zowel online als op locatie plaatsvinden.

Wil je meer informatie of weten wat iLonk voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact op en wij helpen je graag.

Wat zeggen anderen over iLonk?

iLonk werkt ook voor:

logo voor bij iLonk werkt ook voor

Je bent nu aangemeld voor Escape the stress. Komende week ontvang je via WhatsApp je eerste bericht.

Fijn dat je meedoet! tot op whatsapp