Diensten

Talks

Voor zowel grote als kleine groepen spreek ik over diverse thema’s. In mijn interactieve talks put ik regelmatig uit mijn bijzondere levenservaring. Mede hierdoor zijn deze talks ook zeker geschikt om in te zetten als motivational speeches.

Workshops

In de workshops staat de vertaling van diverse thema’s naar de eigen werk- en leefsituatie centraal. Deelnemers krijgen tips en tools om ook na de workshop verder te werken aan het thema. De groepen kunnen tussen de 5 en 15 deelnemers bevatten.

Thema's

Morele stress

Stress die ontstaat als we niet kunnen doen wat volgens ons belangrijk is, heet morele stress. Veel professionals hebben hiermee te maken. Wat is het en hoe ga je hiermee om, staat centraal bij dit thema.

Impact en purpose

We willen impact hebben. En we willen datgene doen wat er echt toe doet en van belangrijke waarde is. Hoe dit in de praktijk te brengen, zonder het onder te laten sneeuwen door de waan van de dag speelt een grote rol bij dit thema.

Mentale weerbaarheid: omgaan met tegenslag

Wanneer we met tegenslag te maken krijgen zijn er verschillende manieren om hierop te reageren. Dit wordt beïnvloed door meerdere aspecten, zoals mindset en je netwerk. We bekijken welke aspecten een rol spelen en hoe je zelf hiermee aan de slag kunt gaan.

Waardevol werk

Wanneer we kunnen werken vanuit de waarden die we belangrijk vinden geeft ons werk meer voldoening. Daarom stellen we samen doelen die deze waarden nastreven. En we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat morele stress onze waarden niet ondermijnen.

Werken met iLonk

De dienstverlening van iLonk kan zowel online als op locatie plaatsvinden.

Wil je meer informatie of weten wat iLonk voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact op en wij helpen je graag.

Wat zeggen anderen over iLonk?

iLonk werkt ook voor:

Wat zeggen anderen over iLonk?

iLonk werkt ook voor:

Je bent nu aangemeld voor Escape the stress veerkrachtbooster. Komende week ontvang je via WhatsApp je eerste bericht.

Fijn dat je meedoet! tot op whatsapp

Ga naar de inhoud