Online training 'Zin in mijn werk'

Wil je meer werkplezier en voldoening halen uit je werk? Dan is de training ‘Zin in mijn werk’ iets voor jou!

Op deze pagina vind je alle informatie over deze training. Weet je al voldoende, koop de training dan gelijk via de onderstaande knop.

Nu tijdelijk voor maar €295,-.

Zin in mijn werk

Werkplezier is erg belangrijk. Maar het is vaak lastig om werkplezier te hebben met alle drukte en de waan van de dag. Ook lijkt werkplezier soms ongrijpbaar te zijn, iets wat je wel wilt, maar niet goed weet wat je moet doen om het te krijgen. Terwijl er ook veel is wat je er zelf aan kunt doen.

Het is jammer wanneer je minder werkplezier hebt, want werkplezier helpt bijvoorbeeld tegen een burn-out. Ook maakt het je veerkrachtiger en effectiever, als het gaat om de kwaliteit van je werk.

De online training ‘Zin in mijn werk’ helpt je om je werkplezier te vergroten. Niet alleen voor nu, maar ook op de lange termijn. Werkplezier heeft te maken met veel aspecten. O.a. impact, purpose en voldoening vinden in je werk, zodat je werk zinvol aanvoelt, bijdraagt aan de doelen die je nastreeft en je energie geeft.

De verschillende aspecten van werkplezier komen terug in de verschillende modules van de training. Eén module is een gepersonaliseerde module die bij jou en jouw situatie past.

Je krijgt in deze doelgerichte training opdrachten en handvatten om te reflecteren en je zelfkennis te vergroten, zodat je zelf gelijk aan de slag kunt met het vergroten van je werkplezier. 

De modules

De modules waaruit de training bestaat

Je krijgt een beeld van wat je van de training kunt verwachten en we kijken wat je situatie nu is. Daarnaast krijg je inspiratie om met extra enthousiasme aan de training te kunnen beginnen.

Je ontdekt welke waarden voor jou en je werk belangrijk zijn en je maakt een vertaalslag naar hoe je deze waarden  in kunt zetten in je werk. Je kunt de waarde eerlijkheid bijvoorbeeld vertalen naar dat je alleen afspraken maakt die je denkt te kunnen waarmaken. Of de waarde gezondheid kun je vertalen naar dat je voldoende van houding wisselt tijdens je werk.

Niets is vervelender in je werk dan het gevoel hebben dat je werk zinloos is. Voldoening halen uit je werk is een belangrijk aspect van werkplezier. In deze module ga je juist aan de slag met datgene wat je werk de moeite waard maakt. Want als je dit weet en terug kunt laten komen in je werk, verhoogd dit je werkplezier langdurig. Verder onderzoek je wat belemmerend werkt in het doen van zinvol werk, zodat je deze valkuilen waar mogelijk kunt vermijden.

Je ontdekt welke concrete, praktische dingen je werkplezier vergroten. En welke dingen jouw werkplezier juist verminderen. Je gaat je eigen gebruiksaanwijzing maken die je helpt om je werkplezier te optimaliseren.

Je onderzoekt wat je in je werk motiveert en wat helpt om je motivatie te houden en te vergroten. Juist ook op momenten dat die motivatie wat moeilijker is. Bijvoorbeeld wanneer je onder grote druk staat op je werk of je veel thuis moet werken.

Je gaat aan de slag met de plek die je werk nu inneemt in je leven en hoe dit zich verhoudt tot andere mensen en bezigheden in je leven.  Heb je voldoende tijd en energie voor bijvoorbeeld sociale contacten en hobby’s. Wat doe je als deze balans verstoord raakt en hoe herstel jij het beste? De onderdelen die goed gaan in je balans en bij kunnen dragen aan herstel wanneer dit nodig is, ga je verder uitbouwen.

Nu je meer inzichten hebt opgedaan over wat voor jou werkt om je werkplezier te vergroten, is het tijd om te bepalen of je je werkplezier wilt vergroten in je huidige baan of dat je op zoek wilt gaan naar een andere baan met meer werkplezier. Aan de hand van die keuze volg je een bijpassende module

Je krijgt inzicht in je grootste uitdaging op het gebied van werkplezier. En je maakt een stappenplan waar je de komende tijd mee aan de slag kunt gaan.

Nu je meer inzichten hebt opgedaan over wat voor jou werkt om je werkplezier te vergroten, is het tijd om te bepalen of je je werkplezier wilt vergroten in je huidige baan of dat je op zoek wilt gaan naar een andere baan met meer werkplezier. Aan de hand van die keuze volg je een bijpassende module.

Je ontdekt waar een nieuwe baan aan moet voldoen op het gebied van werkplezier. En je maakt een stappenplan waar je de komende tijd mee aan de slag kunt gaan.

6 weken na de afronding van de training kijk je terug en kijk je naar hoe het nu is. Wat heb je geleerd en wat kan nog beter. We eindigen met tips om je inspiratie ook in de toekomst te kunnen blijven voeden.

Je leert

Werkplezier vergroten

Hoe je meer werkgeluk in je leven creëert en behoudt.

Voldoening vergroten

Hoe je meer voldoening uit je werk kunt halen.

Energie management

Wat je energie geeft en wat je energie kost en hoe je dat verandert.

Werken vanuit waarden

Welke waarden voor jou essentieel zijn en hoe je deze kunt inbrengen in je werk.

Doelen stellen

Hoe je goede doelen om na te streven stelt.

Verwachtingen managen

Prioriteiten te stellen in wat je verwacht van je werk.

Wat zeggen anderen over deze online training?

Je krijgt

  ҉   8 modules met ieder 5 tot 8 lessen

  ҉  Eén gepersonaliseerde module

  ҉  Een jaar lang onbeperkte toegang tot deze training

  ҉  Gratis support bij vragen

Je koopt de training nu tijdelijk voor maar €295,-.

 

 ҉  8 modules met ieder 5 tot 8 lessen

҉    Eén gepersonaliseerde module

҉   Een jaar lang onbeperkte toegang tot deze training

҉   Gratis support bij vragen

Je koopt de training nu tijdelijk voor maar €295,-.

 

Bedankt voor je inschrijving!