Je werkplezier vergroten

Wil je je werkplezier vergroten en meer voldoening halen uit je werk?

Dan is de training ‘Zin in mijn werk’ iets voor jou!

Op deze pagina vind je alle informatie over deze training. Weet je al voldoende, koop de training dan gelijk via de onderstaande knop.

Nu tijdelijk voor maar €295,-.

Zin in mijn werk

Werkplezier is erg belangrijk. Maar het is vaak lastig om werkplezier te hebben met alle drukte en de waan van de dag. Ook lijkt werkplezier soms ongrijpbaar te zijn, iets wat je wel wilt, maar niet goed weet wat je moet doen om het te krijgen. Terwijl je zelf ook veel kunt doen om meer werkplezier te krijgen.

Het is jammer wanneer je minder werkplezier hebt, want werkplezier helpt bijvoorbeeld tegen een burn-out. Ook maakt het je veerkrachtiger en effectiever, als het gaat om de kwaliteit van je werk.

De online training ‘Zin in mijn werk’  helpt je bij je werkplezier vergroten. Niet alleen voor nu, maar ook op de lange termijn. Werkplezier heeft te maken met veel aspecten. O.a. impact, purpose en voldoening vinden in je werk, zodat je werk zinvol aanvoelt, bijdraagt aan de doelen die je nastreeft en je energie geeft.

De verschillende aspecten van werkplezier komen terug in de verschillende modules van de training. Eén module is een gepersonaliseerde module die bij jou en jouw situatie past.

Je krijgt in deze doelgerichte training opdrachten en handvatten om te reflecteren en je zelfkennis te vergroten, zodat je zelf gelijk aan de slag kunt met het je werkplezier te vergroten. 

Elementen om je werkplezier te vergroten

De modules waaruit de training bestaat

Je krijgt een beeld van wat je van de training kunt verwachten en we kijken wat je situatie nu is. Daarnaast krijg je inspiratie om met extra enthousiasme aan de training te kunnen beginnen, zodat je snel je werkplezier kunt vergroten.

Je ontdekt welke waarden voor jou en je werk belangrijk zijn en je maakt een vertaalslag naar hoe je deze waarden  in kunt zetten in je werk. Je kunt de waarde eerlijkheid bijvoorbeeld vertalen naar dat je alleen afspraken maakt die je denkt te kunnen waarmaken. Of de waarde gezondheid kun je vertalen naar dat je voldoende van houding wisselt tijdens je werk.

Niets is vervelender in je werk dan het gevoel hebben dat je werk zinloos is. Voldoening halen uit je werk is een belangrijk aspect van werkplezier. In deze module ga je juist aan de slag met datgene wat je werk de moeite waard maakt. Want als je dit weet en terug kunt laten komen in je werk, verhoogd dit je werkplezier langdurig. Verder onderzoek je wat belemmerend werkt in het doen van zinvol werk, zodat je deze valkuilen waar mogelijk kunt vermijden.

Je ontdekt welke concrete, praktische dingen je werkplezier vergroten. En welke dingen jouw werkplezier juist verminderen. Je gaat je eigen gebruiksaanwijzing maken die je helpt om je werkplezier te optimaliseren.

Je onderzoekt wat je in je werk motiveert en wat helpt om je motivatie te houden en te vergroten. Juist ook op momenten dat die motivatie wat moeilijker is. Bijvoorbeeld wanneer je onder grote druk staat op je werk of je veel thuis moet werken.

Je gaat aan de slag met de plek die je werk nu inneemt in je leven en hoe dit zich verhoudt tot andere mensen en bezigheden in je leven.  Heb je voldoende tijd en energie voor bijvoorbeeld sociale contacten en hobby’s. Wat doe je als deze balans verstoord raakt en hoe herstel jij het beste? De onderdelen die goed gaan in je balans en bij kunnen dragen aan herstel wanneer dit nodig is, ga je verder uitbouwen.

Nu je meer inzichten hebt opgedaan over wat voor jou werkt om je werkplezier te vergroten, is het tijd om te bepalen of je je werkplezier wilt vergroten in je huidige baan of dat je op zoek wilt gaan naar een andere baan met meer werkplezier. Aan de hand van die keuze volg je een bijpassende module

Je krijgt inzicht in je grootste uitdaging op het gebied van werkplezier. En je maakt een stappenplan waar je de komende tijd mee aan de slag kunt gaan.

Nu je meer inzichten hebt opgedaan over wat voor jou werkt om je werkplezier te vergroten, is het tijd om te bepalen of je je werkplezier wilt vergroten in je huidige baan of dat je op zoek wilt gaan naar een andere baan met meer werkplezier. Aan de hand van die keuze volg je een bijpassende module.

Je ontdekt waar een nieuwe baan aan moet voldoen op het gebied van werkplezier. En je maakt een stappenplan waar je de komende tijd mee aan de slag kunt gaan.

6 weken na de afronding van de training kijk je terug en kijk je naar hoe het nu is en hoe je je werkplezier vergroot hebt. Wat heb je geleerd en wat kan nog beter. We eindigen met tips om je inspiratie ook in de toekomst te kunnen blijven voeden.

Je resultaat

Meer werkplezier

In een paar weken tijd is je werkplezier vergroot. Je hebt die onderdelen van werkplezier aangepakt die jouw werkplezier helpen vergroten en behouden.

Meer voldoening

Je haalt meer voldoening uit je werk. Je hebt veranderingen aangebracht in je werk die zorgen voor meer voldoening. En je denkt op een andere manier na over hoe je werk bijdraagt aan voldoening.

Meer energie

Je maakt nu bewust keuzes waar je energie aan besteed. Wanneer je energie te kort komt weet je wat je kunt doen om weer op te laden.

Werken vanuit waarden

Nu weet je welke waarden écht belangrijk voor je zijn. De keuzes die je maakt zijn voortaan gebaseerd op deze kernwaarden. Je weet deze waarden te vertalen naar de dagelijkse praktijk van je werk.

Nastrevenswaardige doelen

De doelen die jij jezelf hebt gesteld zijn het nastreven waard. Ze helpen je om je te richten op wat je wilt bereiken in je leven. Ze geven je leven en je werk purpose en impact.

De juiste prioriteiten stellen

Je selt de juiste prioriteiten, zowel in je werk als daar buiten. Jouw verwachtingen over je werk zijn realistisch. Daardoor maak je keuzes vanuit jezelf in plaats van alleen door anderen geleefd te worden.

Wat zeggen anderen over deze online training?

Je krijgt

  ҉   8 modules met ieder 5 tot 8 lessen

  ҉  Eén gepersonaliseerde module

  ҉  Een jaar lang onbeperkte toegang tot deze training

  ҉  Gratis support bij vragen

Je koopt de training nu tijdelijk voor maar €295,-.

 

 ҉  8 modules met ieder 5 tot 8 lessen

҉    Eén gepersonaliseerde module

҉   Een jaar lang onbeperkte toegang tot deze training

҉   Gratis support bij vragen

Je koopt de training nu tijdelijk voor maar €295,-.

 

Je bent nu aangemeld voor Escape the stress. Komende week ontvang je via WhatsApp je eerste bericht.

Fijn dat je meedoet! tot op whatsapp