Leef het leven dat bij jou en jou situatie past

 

 

iLonk wil mensen inspireren, stimuleren en ondersteunen om met aandacht voor kwetsbaarheden, beperkingen en grenzen uit hun leven te halen wat er in zit. 

 

 

 

Uit je leven halen wat er in zit

 

 Uit je leven halen wat er in zit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In veel gevallen gaat dit niet zomaar. Het vraagt van je dat je weet wat je uit je leven zou kunnen halen wat de moeite waard is. Daarvoor is het nodig om te weten wat voor jou van waarde is. Wat zou je uit je leven willen halen?

Hiernaast is het belangrijk om de situatie waarin je leeft te kennen. Wat zijn de goede dingen in jou situatie? En wat zijn belemmerende dingen? Soms kun je je situatie veranderen. Vaak ook niet. Dan helpt het om je aan te passen aan de situatie en te kijken waar er wel mogelijkheden zijn.

Dit is een wisselwerking tussen jou en jou situatie. Een zelfde wisselwerking zie je in de natuur. Kijk maar een hoe deze boom zich aanpast aan zijn omgeving.

 

 

 

Ilonk helpt

iLonk inspireerst, stimuleert en ondersteunt jou om uit je leven te halen wat er in zit. Ook als het gaat over hoe je om kunt gaan met levensvragen, levensuitdagingen, levenslessen en ethiek. iLonk biedt geen pasklare antwoorden. Wel nieuwe manieren van denken en ideeën waar je mee aan de slag kunt. Op deze manier kun je ontdekken wat er bij jou en jou situatie past. Zoals ook een rivier zijn weg vindt.

Ilonk doet dit oa via:

  •       Individuele gesprekken
  •       Vlogs
  •       Trainingen/workshops
  •       Groepsgesprekken
  •       Lezingen

 


Aanbod

Lezing Omgaan met tegenslag

We denken dat het leven maakbaar is, maar in de praktijk valt dit regelmatig vies tegen. In ons leven hebben we te maken met verlies, onmacht en tegenslag. Vaak stellen we ons dan de vraag: waarom overkomt mij dit? En hoe kan ik hier mee omgaan?

In deze lezing komen deze en andere vragen aan bod en wordt onderzocht wat troost kan bieden.

 

Uitgelicht

Zoals een zeiler zijn zeilen aanpast aan de windrichting, zo kunnen we ook met de omstandigheden van ons leven omgaan. Weet waar je heen wilt, maar houd wel met je mogelijkheden en beperkingen.
 

Tweets:


Yvonne Lammertink @ylammertink
RT @emmyzen: Keep faith in yourself. Overcome your doubts. There's beauty in everything. Troubles, you'll never be without. Learn from them…
Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen