Veerkrachtversterker

 

Heb je levensvragen of dilemma’s waar je zelf niet uitkomt? Wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken in een lastige situatie? Of wil je daar met cliënten of medewerkers mee aan de slag?

 

iLonk inspireert en ondersteunt mensen om uit hun leven te halen wat erin zit. En helpt organisaties om datzelfde te doen. Altijd met aandacht voor veerkracht, kwetsbaarheid, beperkingen, grenzen én creativiteit.(Nieuwe) mogelijkheden vinden

 

Uit je leven halen wat erin zit of iemand daarbij ondersteunen, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In veel gevallen gaat dit niet zomaar. Je moet weten waaruit je kunt kiezen. Daarvoor moet je de mogelijkheden die er zijn kunnen zien. Dan moet je bedenken wat je wilt. En soms moet je kiezen tussen opties die je allebei zou willen of juist allebei niet wilt. 

 

Daarnaast is het belangrijk om de situatie waarin je leeft te kennen. Welke aspecten zijn goed of steunend in deze situatie? En wat werkt belemmerend? Soms kun je je situatie veranderen. Als dat niet of nauwelijks kan, dan helpt het om je aan te passen aan de situatie en te kijken waar er wel mogelijkheden zijn.

 

Dit is een wisselwerking tussen jou en jouw situatie. Een soortgelijke wisselwerking zie je ook in de natuur. Kijk maar eens hoe deze boom zich aanpast aan zijn omgeving.

 

 

Wat iLonk voor je kan doen

iLonk gaat met je op zoek naar hoe je uit jouw leven kunt halen wat erin zit. Of helpt jouw organisatie om de mensen met wie ze werkt te faciliteren en te stimuleren uit hún leven te halen wat erin zit.

 

Uitgangspunt is altijd het zoeken naar passende mogelijkheden. Thema's als veerkracht, kwetsbaarheid, beperkingen en grenzen maar ook creativiteit spelen een rol in onze gezamenlijke ontdekkingsreis om die mogelijkheden te vinden en te benutten.

 

iLonk biedt geen pasklare antwoorden. Wél nieuwe manieren van denken en kijken waar jij of je organisatie mee aan de slag kan. Bijvoorbeeld uit de positieve psychologie, kunst, sociologie, levensbeschouwingen, filosofie en verhalen. Op die manier ontdek je welke mogelijkheden jou verder kunnen brengen. Zoals ook een rivier zijn weg vindt.

 

iLonk kan je ondersteunen in verschillende vormen, waaronder:

 


Vlog

Mijn maandelijkse vlog. Deze keer rondom de vraag: Hoe krijg ik meer veerkracht? Klik hier  om deze te bekijken. Wil je op de hoogte gehouden worden over deze vlogs? Laat dit dan hier weten.
 

Nieuw aanbod: Moreel beraad voor wijkteams

iLonk biedt nu ook ondersteuning voor wijkteams. 

In 2 uur tijd krijgt het wijkteam inzicht in wat het ethische juiste is om te doen in een vastgelopen casus.

Klik hier voor meer informatie of download de flyer. Natuurlijk kun je ook gelijk contact opnemen voor persoonlijke toelichting of een afspraak.

 

Tweets:


Yvonne Lammertink @ylammertink
Als je iemand in je omgeving achteruit ziet gaan en daardoor gelukkig ziet worden durf je dit dan met hem/haar te b… https://t.co/yOZSa2Lnpj
Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen