Vind mogelijkheden

 

 

iLonk inspireert en ondersteunt mensen om uit hun leven te halen wat erin zit. Ook helpt iLonk organisaties om mensen hierin te faciliteren en te stimuleren. Dit alles met aandacht voor veerkracht, kwetsbaarheid, beperkingen, grenzen en creativiteit. 

 

Uit je leven halen wat erin zit

 

Uit je leven halen wat er in zit of iemand hierbij ondersteunen, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In veel gevallen gaat dit niet zomaar. Je moet weten waaruit je kunt kiezen. Daarvoor moet je de mogelijkheden die er zijn kunnen zien. Dan moet je bedenken wat je wilt. En soms moet je kiezen tussen opties die allebei zou willen of juist allebei niet wilt. 

 

Daarnaast is het belangrijk om de situatie waarin je leeft te kennen. Welke aspecten zijn goed of steunend in deze situatie? En wat werkt zijn belemmerend? Soms kun je je situatie veranderen. Als die niet of nauwelijks kan dan helpt het om je aan te passen aan de situatie en te kijken waar er wel mogelijkheden zijn.

Dit is een wisselwerking tussen jou en jouw situatie. Een soort gelijke wisselwerking zie je ook in de natuur. Kijk maar eens hoe deze boom zich aanpast aan zijn omgeving.

 

 

 

Wat iLonk voor je kan doen

iLonk inspireert, ondersteunt jou om uit je leven te halen wat erin zit. En helpt jou organisatie om de mensen met wie ze werkt te faciliteren en stimuleren uit hun leven te halen wat erin zit.

Uitgangspunt is altijd het zoeken naar passende mogelijkheden. Zowel veerkracht, kwetsbaarheid, beperkingen, grenzen als creativiteit spelen een rol in de ontdekkingsreis om passende mogelijkheden te vinden en te benutten.

Twijfels, levensvragen, dilemma's, keuzestress, zingeving en tegenslag kunnen aanleiding zijn om contact met iLonk op te nemen.

iLonk biedt geen pasklare antwoorden. Wel nieuwe manieren van denken en ideeën waar jij of jullie organisatie mee aan de slag kunt. Op deze manier kun je ontdekken welke mogelijkheden je verder kunnen brengen. Zoals ook een rivier zijn weg vindt.

iLonk doet dit o.a. via:

 


Vlog

Mijn maandelijkse vlog. Deze keer rondom de vraag: Hoe vind ik de moed om iets te veranderen? Klik hier om deze te bekijken. Wil je op de hoogte gehouden worden over deze vlogs? Laat dit dan hier weten.
 

Nieuw aanbod: Moreel beraad voor wijkteams

iLonk biedt nu ook ondersteuning voor wijkteams. 

In 2 uur tijd krijgt het wijkteam inzicht in wat het ethische juiste is om te doen in een vastgelopen casus.

Klik hier voor meer informatie of download de flyer. Natuurlijk kun je ook gelijk contact opnemen voor persoonlijke toelichting of een afspraak.

 

Tweets:


Yvonne Lammertink @ylammertink
RT @adhofstra: De maatschappelijke #woede over de nieuwe #ongelijkheid groeit al jaren. Zelfs De Telegraaf trekt inmiddels van leer tegen d…
Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen