Aanbod

 

iLonk biedt een breed aanbod aan van verschillende vormen van inspiratie en ondersteuning. Dit om je te helpen het leven te leven dat bij jou én jouw situatie past.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.Trainingen en groepsgesprekken

Wil je specifiek rond één thema aan het werk? En vind je het fijn om ook te leren van anderen? Dan past een training goed bij jou. Met een groep mensen ga je aan de slag met allerlei opdrachten aan de hand van verschillende werkvormen. Je kunt je opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of me te mailen.

 

                           

Focus en inspiratie (her)vinden

Steeds maar weer druk, druk druk? In het nieuwe jaar ga ik het anders doen, is al heel lang je voornemen. Met hernieuwde inspiratie, motivatie en focus wil je weer aan het werk gaan. Want juist deze belangrijke zaken zijn te vaak op de achtergrond geraakt. in 1 avond doe je weer nieuwe energie op om op een goede manier aan het werk te gaan, ook wanneer de omstandigheden niet optimaal zijn. Net zoals de boom op de foto.

Dit doen we door o.a. bezig te gaan met voorbeeldfiguren, emoties en je lichaam. De groep zal bestaan uit 4 tot 6 personen.

 

  • Waar: Culemborg
  • Wanneer: bij voldoende aanmeldingen plannen we in overleg een datum
  • Kosten: €50,- p.p.

 

De koers van je leven

Wat wil ik met mijn leven? Wat kan ik eruit halen? Wat is belangrijk voor me? Wat ga ik doen qua studie of werk? Wat zijn mijn ambities? En maak ik niet de verkeerde keuze?

In de training gaan we samen ontdekken wat voor jou belangrijk is. Je krijgt handvatten om keuzes te kunnen maken aangereikt en krijgt meer zicht op wat je in je leven wilt.

  • Waar: Culemborg
  • Wanneer: 5x op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00. Bij voldoende aanmeldingen plannen we in overleg datums.
  • Kosten: €150,- p.p. voor de hele training

 

 

 

Dialooggesprek vrijheid

Tijdens het dialooggesprek gaan we met elkaar
in gesprek. Dit betekent dat er ruimte is voor ieders verhaal en je goed naar elkaar luistert. We gaan open in gesprek over ervaringen. Zo kun je ontdekken waar de verschillen of juist overeenkomsten zitten met de andere deelnemers. Dit leidt tot een gedeeld gevoel van verbondenheid. Er nemen 5 tot 10 mensen deel aan het gesprek.

  • Waar: Culemborg
  • Wanneer: bij voldoende aanmeldingen plannen we in overleg een datum
  • Kosten: € 30.p.p.


Invoer:

Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam *
Uw Email adres *
Telefoon
specificatie aanmelding
Opmerking/vraag
Aanmelden nieuwsbrief
 Ja, graag
* Verplichte velden
Als je weet uit welke hoek de wind waait hoef je niet met alle winden mee te waaien.